Charity Gala Ronald McDonald huis Groningen

gala rmdh

24 mei,
24 jaar,
24 tafels,
24 dames,

Nee deze avond stonden wij niet met 24 dames aan de start van een koers. We stonden aan de vooravond van het Charity Gala, een vrienden-van-het-huis-gala voor het Ronald McDonald huis Groningen. Een avond lang werden gasten volledig in de watten gelegd met heerlijke dranken, spijzen en top entertainment. Bedrijven hebben tafels kunnen reserveren voor dit evenement.

Het huis bestaat 24 jaar, reden voor een feestje, een gala. Deze avond is er geld ingezameld doormiddel van een veiling en door het verkopen van loten.

We hebben Nanda Struik weer gevraagd voor de make-up en Lorilee Beekman van Capelli kappers Groningen, heeft de haren van alle dames gedaan, zo waren wij ook gala proof. Wij als dames hebben de gehele avond de functie als gastdames gehad, van loten verkopen tot zorgen dat de juiste flessen wijn op tafel stonden.

De gehele avond door kon er online geboden worden op de veiling items. Zo kon er o.a. geboden worden op een Driving experience voor 2 personen van LandRover, een compleet verzorgde avond voor 4 personen in Restaurant De Vlindertuin inclusief vervoer van Radema Business Taxi, gesigneerde items van Marianne Vos en FC Groningen speler Richairo Zivkovic en nog vele andere prachtige items.

Na het diner en al het entertainment was het moment daar om kenbaar te maken wat de avond heeft opgebracht. Het gala heeft uiteindelijk €70.750 opgebracht, ook hierna is het feestje nog tot de late uurtjes door gegaan. Met een zeer gezellige avond en een prachtige ervaring rijker kijken wij allemaal met veel voldoening terug naar deze avond, blij dat wij op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen aan dit initiatief.

Reacties zijn gesloten.