Haren, IJsseldelta en Hoogezand

Afgelopen weekend werden er naast de bezigheden bij het charity gala voor het Ronald McDonald Huis maar liefst drie wedstrijden gefietst.

Vrijdag: ronde van Haren

Een criterium dichtbij huis. De dames reden een aanvallende wedstrijd, met uiteindelijk een kopgroep van 3 met daarin Leonie. 1 dame wist daaruit weer weg te rijden, maar toch een mooie 2e plek voor Leonie. Ivana wist ook nog weg te rijden uit het peloton en werd 5e. De overige dames:18 Linda, 21 Mareille, 24 Astrid, 29 Inge Ruth, 30 Margriet, 31 Karen, 34 Mariët.

 

Zaterdag: Omloop van de IJsseldelta

Zaterdag was de Omloop van de IJsseldelta in Zwolle. Namens ons team stonden Astrid, Simone, Mareille, Leonie, Ivana en Annet aan de start.

Al na 20 kilometer werd de koers geneutraliseerd, omdat er door valpartijen geen ambulances meer in koers waren. Na een tijdje stonden we helemaal stil.

Gelukkig kon de koers weer hervat worden, gelijk ging het op de kant en reed er ook een kopgroep weg. Deze werd later weer teruggepakt, waarna de beslissende kopgroep met Anna van der Breggen, Geerieke Scheurs en Moniek Tenninglo ontstond. Daarachter zaten Ivana, Leoni en Annet in een groep. Astrid, Simone en Marielle zaten in een grote groep die helaas na 75km uit koers werd gehaald.

In de sprint voor de vierde plek werd Leonie 14e, Annet 20e en Ivana 36e.

 

Zondag: ronde van Hoogezand

Vandaag was het de beurt aan de amateur dames. Vreemd genoeg werd de wedstrijd samen met nieuweling jongens verreden, wat er voor zorgde dat het veld flink uiteengeslagen was. De uitslag: 35 Margriet, 54 Mariët

Reacties zijn gesloten.