Ronde Rond het Ronostrand

Vandaag stonden we met acht dames aan de start bij de Ronde Rond het Ronostrand in Roden, over 113,5 km. Annet, Ivana, Mareille, Margriet, Simone en Trieneke lieten zich goed van voren zien in het peloton. Door het rustige weer, windkracht 1/2, werd het wel een saaie wedstrijd. De demarrages die door Annet, Mareille en Trieneke werden geplaatst werden direct weer terug gepakt. In de finale omloop van 10 km probeert Trieneke nog vier maal om weg te komen. Dit lukt echter niet. Haar kruit verschoten kan ze niet meer mee doen in de massasprint. Ivana en Annet weten nog wel in de prijzen te rijden.

Danielle moest afstappen, ze had nog teveel last van haar rug, door haar val in Haren.
Uitslag:
Ivana 23, Annet 26, Margriet 38, Trieneke 49, Simone 55, Astrid 70, Mareille 73.

Reacties zijn gesloten.