Dames starten 2015 in Surhuisterveen

Vrijdag werd de internationale centrumcross van Surhuisterveen verreden. Aangezien dit de een van de weinige (inter)nationale veldritten in het noorden van het land is, maakten een aantal dames eens een uitstapje naar de crosser. Maar liefst 5 dames stonden aan de start, Danielle, Mareille, Trieneke, Ivana en nieuwkomer binnen het team; Grytsje. Danielle kwam voor het eerst sinds haar polsbreuk weer in actie en reed een nette wedstrijd. Op een 22e plaats kwam ze binnen. Ivana werd 27e en Grytsje 28e. Helaas reden Trieneke en Mareille lek en konden ze de wedstrijd om die reden niet uitrijden. Op https://www.youtube.com/watch?v=WeiSo8qS01I is de wedstrijd terug te kijken, tussen 4-5 min worden onze dames nog even genoemd door de commentator!

Reacties zijn gesloten.