Mooie uitslagen in Ronde van Overijssel

Afgelopen vrijdag werd de ronde van Overijssel voor dames verreden. Een lange wedstrijd over ruim 143 km met in de tweede wedstrijd helft een flink aantal klimmetjes; o.a de Lemelerberd, Nijverdalseberg, Holterberg en Apenberg. Namens ons aan de start: Annet, Simone, Ivana, Leonie en Trieneke (vorig jaar nog lang mee in de kopgroep). De eerste wedstrijd helft werd er relatief rustig gereden, maar in de ‘heuvelzone’ werd er flink tempo gemaakt, waardoor het peloton in stukken viel. Onze dames zijn actief en laten zich goed zien. Leonie is nog even weg met een kopgroep van 9. Uiteindelijk rijden er 4 dames definitief weg en zij strijden voor de winst. Onze dames zitten in het peloton en doen goed mee in de spint. Uitslag: 14 Leonie, 21 Annet, 22 Ivana, 41 Simone.

Reacties zijn gesloten.