Leonie pakt districtstitel in Drachtstercompagnie

Podium DK noord 1

Gisteren tijdens het DK Noord heeft Leonie de overwinning weten te pakken voor Marije Joling en Jade van der Molen. Voor Leonie was de wedstrijd in het Friese Drachtstercompagnie een wedstrijd in nagenoeg haar eigen achtertuin, wat de overwinning des te mooier maakte. De overige dames: 5 Mareille, 17 Ivana, 18 Trieneke, 20 Annet, 25 Simone, 28 Grytsje, 29 Rielke, 33 Astrid, 37 Hanneke, 38 Danielle.

 

Zondag werd er door de dames ook al een koers gereden in Veldhoven. Dit was de eerste wedstrijd in de clubcompetitie voor dames. Onze dames zaten goed van voren en regelmatig mee in een kopgroep. Uiteindelijk draaide het toch uit op een massasprint, waarin Leonie een 4e plek behaalde. De uitslag: 4 Leonie, 24 Annet, 25 Ivana, 27 Mareille, 40 Simone, 59 Grytsje. In het ploegenklassement staan de dames 6e na de eerste wedstrijd.

Reacties zijn gesloten.