Leonie wint in De Wijk

IMG-20150530-WA0001[1]

Na een week met al 2 mooie overwinningen voor het team, wist Leonie daar zaterdag nog een 3e aan toe te voegen. In het criterium van De Wijk wist ze in de massasprint de overwinning naar zich toe te trekken. De uitslag: 1 Leonie, 4 Ivana, 16 Simone, 20 Annet, 29 Grytsje, 31 Astrid

Over deze mooie week schreef ze het volgende verslag:

 

Wat een week voor de Kannibaal-ladies!

Deze Kannibalen-ladies-week begon vorige week zondag in Veldhoven. Daar werd de eerste wedstrijd in de clubcompetitie verreden. Door ziekte en werkverplichtingen waren we niet op volle oorlogssterkte, maar ondanks dat reden we (Simone, Annet, Grytsje, Mareille, Ivana en ondergetekende) een sterke koers. In iedere ontsnapping zat een Kannibaal mee. Zelf finishte ik op een ietwat vervelende positie. Namelijk 4e. Doordat er nog 2 van ons in de top dertig wisten te finishen bezetten we nu een 6e plek in het klassement.

Pinkstermaandag was het tijd voor de Districtskampioenschappen Noord. Met een heus 16-tal stonden we aan de start! Vooraf duidelijke plannen: Er mocht geen groepje gaan lopen zonder een Kannibaal erbij. Zo geschiedde. Alle dames waren zeer actief. O.a. Simone reed lange tijd vooruit en later zaten Trieneke en Annet samen in een ontspanning. Helaas mocht geen enkele ontsnappingspoging slagen. Massaspurten dus. De dag ervoor had ik kunnen oefenen en tijdens de koers merkte ik dat de benen ok waren. Ietwat vroeg ging ik de sprint aan, maar daarmee verraste ik klaarblijkelijk ook iedereen en stevende af op mijn allereerste overwinning. WOW! Ook Mareille wist naar een mooie top 5 klassering te sprinten.

Het criterium in Haren op vrijdagavond werd een 1-2-3-4tje! Clean sweep!

De Kannibalen-ladies-week werd zaterdagavond (wederom winnend) afgesloten in De Wijk. Astrid, Ivana, Annet, Simone, Grytsje en ik waren gebrand op weer goede resultaten. Astrid wist de wedstrijd netjes uit te rijden, complimenten gezien het blessureleed afgelopen periode.
Wederom schuwden we deze avond de aanval niet en werden er de nodige gaten gedicht.
Uiteindelijk draaide het weer uit op een massasprint. Ivana eindigde op de altijd zure 4e plaats en ik wist deze weer te winnen. Wat een droomweek!

Mijn complimenten voor de werklust van alle dames! Mooi om zo met z’n allen te koersen!

Groetjes Leonie

Reacties zijn gesloten.