Inzameling voor RonaldMcDonaldhuis Groningen!

ronaldmcdonaldklein

Het weekend van 2 en 3 juni zal in het teken staan van de homeride! We zullen met een ploeg van 12 enthousiaste fietsers de 500km binnen 24u gaan afleggen van Groningen naar Maastricht. Op die manier halen we geld op voor het Ronald McDonald huis Groningen. We hebben alle steun nodig!

Wil jij ons en daarmee het Ronald McDonald Huis in Groningen steunen, stort dan je bijdrage/sponsorbedrag op rekeningnr.: 128702338 tnv Stichting promotie dameswielrennen Noord Nederland, ovv van de sponsornaam!!

Daarnaast openen we binnenkort een veiling van sportkleding van sporttoppers, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. T.z.t zal er een link voor de veilig op de website geplaatst worden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× 9 = vijfenveertig

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>