Deel 2: Rianne in de Jeugdtour Assen

Foto: Rudie Ottens – www.ottie.nl

Het vervolg

Donderdag 2 augustus, Criterium op het TT circuit. Een rondje van 4,5 km die 8 keer moest worden gefietst. We werden opgesteld, maar ondanks dat stonden ze al ruim een half uur van te voren in de fuik. Van te voren met Trieneke warm gefietst en de gouden tip van Ivana van de dag: Niet in de wind fietsen! Het waaide flink en al helemaal op het circuit. Ik vond het zeker een hele mooie ervaring! Het ging heel mooi, in de 3e ronde heb ik nog mee gedaan aan een sprint voor de groene trui met een 4e plek waardoor ik in dat klassement ook nog mee deed. Het was jammer dat er in de ene laatste bocht nog iemand onderuit ging, maar toch een 26e plek voor het criterium :) .

Vrijdag 3 augustus, Tijdrit van 8km. Samen met Ivana flink warm gefietst. Uit eindelijk een 39e tijd neergezet. Het was 4 km tegen de wind in en dan 4 km terug. Terwijl ik aan het inlopen was op degene voor mij werd ik van achter ingehaald.. ): Balen! Maar bij inkomst had ik toen een 6e tijd gereden.

Zaterdag 4 augustus, criterium asserbos. 8 rondjes van 3.8km, het was niet makkelijk om naar voren te komen, het was best smal. Over de klinkers in het bos, maar gelukkig was het droog! Ondanks dat het droog was, ook weer een valpartij. Gelukkig niet mee maar zat wel aan de verkeerde kant, er ontstonden wat gaten en het wou niet meer.. Het resultaat een 45e plek.

Uiteindelijk een 47e plek in het algemeen klassement. Ik vond het zeker een hele leuke week en heb er veel van geleerd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht + 4 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>