NCK ploeg 6e

Afgelopen zaterdag hebben Judith, Kim, Ivana en Astrid een 6e plek op het NCK (Nederlands clubkampioenschap ploegentijdrit) weten te behalen.

Dit jaar een nieuwe locatie; het Lauwersmeergebied. Onze dames gingen als allereerste ploeg om 11.30u van start.

Helaas direct in het begin al pech door een val van Astrid, waardoor meteen alle andere ploegen gewaarschuwd waren. De ploeg moest daardoor met 3 rensters verder, wat het met stormachtige weersomstandigheden zwaar maakte. Een 6e plek op 1:40 van winnaar WV Alcmaria Victrix was het nog hoogsthaalbare.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 + = veertien

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>