Afsluiting seizoen 2012

Afgelopen weekend werd het wegseizoen 2012 afgesloten.

De avond werd gestart met een bijeenkomst in Kardinge bestaande uit; een seizoensevaluatie, plannen voor het nieuwe seizoen en ideeën voor sponsoracties om geld in te zamelen voor ons goede doel: het Ronald McDonald Huis Groningen. Het was een mooi eerste jaar voor onze ploeg.

Sponsors, begeleiding en iedereen die ons dit seizoen gesteund heeft; BEDANKT!

 Na de evaluatie werd er met de hele groep koers gezet naar wokrestaurant ‘Shufu State’ en werden de hongerige buikjes gevuld. Een geslaagde en gezellige avond!

 

Daags na de afsluiting was het alweer tijd voor actie. De ICW wintercompetitie ging van start op een zwaar en afwisselend rondje, in Veendam. Bij de dames/veldrijden wist Margriet een 3e plek te behalen. De komende tijd zullen de dames regelmatig in toertochten of regionale veld-/mtb wedstrijden te zien zijn. Zaterdag 16 november wordt er door de dames gezamenlijk een toertocht in Havelte gereden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


een + = 6

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>