Trainingsklassieker Sleen

Vandaag winst voor Trieneke in de trainingsklassieker in Sleen, een mooie voorbereidingswedstrijd voor het komende seizoen.

Met 2 graden vorst en windkracht 4 beloofde Sleen een zware trainingswedstrijd te worden. Daarnaast moesten de dames ook nog starten met de junioren. De groene brigade van het Dameswielerteam Ronald McDonald Huis Groningen was met 8 dames goed vertegenwoordigd.
De kou was ik snel vergeten, vanuit het vertrek was het direct volle bak. Het peloton werd op de kant gezet en alleen de eerste 20 renners konden zich nog handhaven. Samen met Ingeborg Kreuze zat ik bij de eerste groep. Maar ons handhaven bleek van korte duur, want ook in de tweede ronde werd het door de junioren weer flink op de kant gezet en waaide eerst Ingeborg en wat later ook ik eraf. 
Samen met een junior van WV Drachten bleef ik achter. Kop over kop reden we verder, waarbij we wat geloste Amateurs en Masters oppikten zodat we uiteindelijk met z’n vijven de koers uit konden rijden. Door het koersverloop kwam ik als eerste dame over de streep.
WSV Emmen bedankt voor de organisatie!

Reacties zijn gesloten.