Eens wat anders off-season

Tijdens de ploegenpresentatie van begin dit jaar heeft de fotograaf Eppo Karsijns de avond voorzien van foto’s. Zo ook de foto waarbij we het RmcD Huis Groningen een mooie cheque hebben overhandigd.

De foto’s waren erg mooi en een stimulans om andere ideeën uit te voeren.Een kalender maken en dat de opbrengsten volledig naar het RMcD huis Groningen kunnen. Zo gezegd en werd er een fotosessie gepland. Afgelopen zondag waren 21 dames aanwezig. Dit was meteen een mooi moment om elkaar even te spreken en de nieuwe dames konden zo ook de groep leren kennen. Gelukkig waren er 2 ervaren fotograven en een visagist, in het pand van fotostudio Leek stond alles klaar. Enkele dames hadden hun fiets meegenomen om met hun fiets op de foto te kunnen. De gehele dag was een succes en er zijn mooie foto’s gemaakt.Nu zijn de fotograven Serge en Eppo zijn bezig om van deze foto’s een mooie kalender 2014 te maken. Binnenkort zal op de site/twitter/facebook meer informatie volgen over de kalender. Hier een kleine preview.

Fotograven Eppo Karsijns www.eppokarsijns.nl en Serge Duursma www.anderefoto.nl en niet te vergeten visagist Nanda Struik www.seeceeme.com zorgden voor deze mooie dag.

 

Reacties zijn gesloten.