Verslag omloop van Strijen

Vandaag stonden de dames aan de start van hun eerste wedstrijd van het seizoen; Strijen. Met 160 dames aan de start was het een druk bezette koers. De dames startten achteraan, maar wisten snel naar voren te rijden. Op de stukken met wind mee werd er heel hard gereden. In de derde ronde viel de groep uiteen in waaiers, Trieneke, Danielle, Leonie, Ivana, Annet en Mareille wisten goed voorin mee te komen in de tweede waaier. Even later viel de tweede waaier ook nog in verschillende groepen uiteen. Danielle , Trieneke en Mareille hadden aansluiting in de tweede groep. In een moment van onoplettendheid verliezen Danielle en Trieneke de aansluiting met de tweede groep. Uiteindelijk finishte Mareille vlak achter de tweede groep op een 22e plaats. In de derde groep trok Danielle de sprint aan. Trieneke finishte op een 25e plek en Danielle finishte op een 45e plaats. Daarachter streden Simone en Leonie nog voor de eer. Uiteindelijk finishten er 76 van de 160 dames.

Reacties zijn gesloten.